Despre

Oameni care se dedica activitatilor pe care le desfasoara, care se identifica cu o cultura a realizarilor profesionale fundamentate pe satisfactia clientilor ce li se adreseaza, care isi asuma responsabilitatea sociala a deciziilor pe care le iau si care in toate demersurile profesionale pe care le fac urmaresc ca scop final satisfactia muncii bine facute... aceasta este viziunea noastra.
Director Executiv,
Irina Maria Sile

Cand, cum si de ce?

Fundatia Corona a fost fondata de catre dr. ing. Costica Roman, în anul 1999. De la infiintare si pana in prezent dl. Costica Roman este Presedintele Fundatiei. Scopul Fundatiei este de a determina, elabora si duce la îndeplinire programe pentru dezvoltarea comunitatii locale în toate sectoarele vietii economice, sociale, culturale, educative, sportive si de tineret si mediu.

(Statutul Fundatiei CORONA)


Cine?

Fundatia este condusa de un Consiliu Director format din trei membri: ing. Irina Sile, ecolog Daniela Vasilescu, sociolog Mihaela Hrusca.

Administrarea Fundatiei Corona este incredintata de catre Presedintele Fundatiei, începand cu 1 noiembrie 2002, d-nei ing. Irina Sile, care indeplineste functia de Director Executiv.

Incepând cu anul 2002 in cadrul Fundatiei Corona functioneaza trei departamente:

  • Departament Social – coordonator: sociolog Ciprian Marcu;
  • Departament Mediu – coordonator Daniela Vasilescu;
  • Departament de Consultanta si Instruire – coordonator: ing. Irina Sile.

Din 2007, In cadrul Fundatiei Corona functioneaza un Centru de Cercetari Socio-Economice, atestat de catre CNCSIS.

Din 2007, Fundatia Corona aplica un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008, sistem certificat de catre CERTIND SA - Organism de certificare.


Contacteaza-ne

Daca doresti sa iei legatura cu noi o poti face prin intermediul paginii noastre de contact sau la nr. de telefon: 0232-244.530

Contact
35

parteneri


60

evenimente


50

proiecte


16

ani de experienţă