Departamente

Departamentul de consultanta

Este tanar si plin de entuziasm. Specialistii in marketing, strangere de fonduri, contabilitate, relatii publice si trainerii sunt gata sa ofere consultanta sau sa organizeze sesiuni de instruire pe domeniile mai sus mentionate. Pentru o cat mai buna desfasurare a activitatilor si pentru atingerea obiecivelor propuse, folosim metode moderne de lucru, instrumente care permit o cat mai buna interactiune intre membrii departamentului si beneficiari.

Fundatia este condusa de un Consiliu Director format din trei membri: ing. Irina Sile, ecolog Dana Luca, sociolog Mihaela Hrusca.

master ing. Irina Sile,
coordonator Departament de consultanta

Site-uri proiecte pentru acest departament:

http://vreauprofit.ro.


Departamentul de mediu

„Oportunitatile si provocarile din domeniul protectiei mediului si a naturii sunt deopotriva semnificative. Acestea necesită un scop comun, angajamente, eforturi, etică și investiții din partea noastra, a tuturor. Departamentul de mediu al Fundatiei Corona dezvolta actiuni in patru domenii esentiale:

  • protejarea capitalului natural care sustine prosperitatea economica si bunastarea umana prin dezvoltarea si sutinerea managementului conservativ eficient;
  • stimularea unei dezvoltari economice si sociale in care resursele sunt folosite in mod eficient si cu emisii scazute de dioxid de carbon;
  • protejarea oamenilor de riscurile de mediu asupra sanatații;
  • educatia si constientizarea publicului si promovarea voluntariatului pentru mediu.”

ecolog Daniela Vasilescu,
coordonator Departament de mediu


Departamentul social

Este departamentul 'cu vechime' al Fundatiei Corona. Practic, si-a inceput activitatea chiar de la infiintarea organizatiei noastre. Proiectele de inceput s-au bazat pe cercetari de teren in municipiul Iasi, vizand persoanele in varsta, care au nevoie de sprijin. In timp, grupurile beneficiarilor s-au diversificat (femei abuzate, someri, populatia de la nivelul rural). Dupa experienta acumulata, proiectele noastre au inceput sa se extinda si la nivel regional.

sociolog Ciprian Marcu,
coordonator Departament social