TREI, DOI, UNU, START NORD EST! – un program prin care poți obține finanțare nerambursabilă de pană la 40.000 Euro pentru ideea ta de afacere

feb. 20, 2018 | Proiecte 2018

Ce presupune asta?

A. Înscrierea în program pentru persoanele admise

• Completarea dosarului cu documentele care dovedesc apartenența la grupul tintă al proiectului (copii după documente, declarații),
  • Stabilirea profilului psihoprofesional

B.Instruirea antreprenorială

• Participare la un program de formare „Competente antreprenoriale” cu durata de 40 de ore.

C. Pregătirea planurilor de afaceri și participarea la competiția de planuri de afaceri

Condiții de înscriere în  Programul de formare „Competente antreprenoriale”

• Să ai domiciliul sau reședința în mediul urban sau rural din Regiunea Nord Est.
  • Vârsta peste 24 de ani.
  • Studii medii absolvite.
  • Experiență de minim 1 an de muncă sau de voluntariat.
  • Să nu deții calitatea de asociat majoritar în altă firmă la data participării la competiția de planuri de afaceri.

În program vor fi admise doar persoanele care vor demonstra capacitatea de a conduce o afacere și au motivația necesară.

Poți participa la competiția  de planuri de afaceri, unde poți obține finanțare de până la 40.000 de euro, doar dacă ai absolvit cursul de “competenţe antreprenoriale”.

Participarea la program este gratuită.

Dacă ești interesat, te rugăm să trimiți datele de contact (prin e-mail și/sau telefon) pentru a-ți transmite informațiile necesare înscrierii în Program.

Mult succes!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman  2014-2020, POCU/82/3/7/103986

DATE DE CONTACT:

Tel.: 0232/244530

Fax: 0232/244536

e-mail: office@fundatiacorona.ro

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Înregistrează-te acum! Completează formularul şi vei fi contactat!” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23000000″ use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1519225257090{padding-bottom: 20px !important;}”][vc_btn title=”FORMULAR ÎNREGISTRARE ONLINE” shape=”square” color=”danger” size=”lg” align=”left” i_icon_fontawesome=”fa fa-caret-right” add_icon=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.fundatiacorona.ro%2F%3Fpage_id%3D3416|||”][/vc_column][/vc_row]