Implică-te

Scopul Fundației este de a determina, elabora și duce la îndeplinire programe pentru dezvoltarea comunității locale în toate sectoarele vieții economice, sociale, culturale, educative, sportive și de tineret și mediu.

Cum poți să te implici

Pe lângă persoanele juridice care au colaborat cu noi în decursul anilor, am reușit să atragem și persoane fizice, care și-au dorit să se implice în dezvoltarea comunitară. Poți veni și tu alături de noi, fie ca și voluntar, fie prin donații, care să ne ajute să oferim un sprijin sporit persoanelor aflate în nevoie.

Multe dintre proiectele dezvoltate de noi implică voluntari, care ne oferă timpul lor și ne ajută să punem bazele unei comunități mai empatice. Nu contează ce vârstă ai, voluntariatul aduce satisfacție atât celor tineri care astfel capătă experiență în diferite activități, învață să fie implicați în problemele comunitare, chiar își pot găsi un drum, cât și pentru persoanele adulte care oferă din timpul lor și câștigă apreciere, leagă relații în diferite structuri sociale etc. Spre exemplu, ca voluntar poți să distribui pachete persoanelor în vârstă care sunt singure și care au nevoie de noi, mai ales în perioada sărbătorilor. Te poți implica și în proiectele care au ca scop ajutarea femeilor abuzate, cărora le oferim sprijin pentru a putea avea o viață normală. Și exemplele pot continua, pe site găsești proiectele în care te poți implica.

Din donații facem cumpărături persoanelor care nu se pot descurca, în special vârstnicilor care sunt singuri, dar avem și alte proiecte în desfășurare unde avem nevoie de ajutorul vostru.